De kracht van kleur voor je leven en business!

Meld je aan!

Je gegevens

Datum en tijd

donderdag
24
januari
11.30 uur
AANMELDING BEVESTIGEN

Masterclass: 'DE KRACHT VAN KLEUR VOOR JOU EN JE BUSINESS'! 

DEZE GRATIS & ONLINE MASTERCLASS IS VOOR IEDERE ONDERNEMENDE VROUW DIE WILT ONTDEKKEN HOE JE MET HET BEKENNEN VAN KLEUR JE LEVEN POSITIEF KUNT VERANDEREN. 

Wist je al dat de energie van kleur magisch en enorm krachtig is?
Het je leven en business positief kan veranderen?
Kleur bekennen zet je business en jezelf AAN waardoor ook je eventuele business groeit. Yes it is! 🌈

Wil nóg beter leren begrijpen hoe kleur in kleding werkt?
Waarom kleur in kleding?
Ben je nieuwsgierig naar wat de kleurenergie nu precies inhoudt en voor jouw leven en je bedrijf kan betekenen?

Ontdek er alles over tijdens het gratis Masterclass van woensdagavond om 20.00. Gratis en vanuit huis te volgen. 

In deze masterclass...

Ontdek je wat kleur is en waarom de kleuren in kleding jouw levensverhaal vertellen. Ik deel met jou mijn persoonlijke verhaal over hoe de kleurenReis mijn leven totaal positief veranderde.

​Ik heb al zoveel bewuste vrouwen mogen helpen met het bekennen van kleur waardoor ze nog beter weten wat ze willen, hun verhaal grootser durven te delen, focus kregen, veel meer vertrouwen om hun eigen pad te volgen en zelfs meer klanten aan te trekken doordat ze met de kleur hun boodschap uitzenden die ze willen uitzenden.

Je verkleedt je niet voor de klant, nee! Je straalt jouw boodschap uit en daarop haakt de klant aan. Kleur is energie, het is de aller snelste manier van communiceren! Wij mogen veel meer kleur bekennen waardoor je nu wel die droomreis durf te maken, je kiest voor jezelf, je vol vertrouwen het podium op durft te gaan en je hierdoor meer flow krijgt in je bedrijf.

Wat ga ik met jouw delen? 
- Wat kleur precies is en hoe het werkt 
- Wanneer je met kleur de negatieve kant ervaart
- Hoe dit jouw leven precies positief kan veranderen
- Hoe het de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf stimuleert
- Wat jij kunt veranderen in je kleuren
- Hoe kleuren helpen bij verdieping van positieve groei en in je bedrijf.

We dragen dagelijks kleding. Hoe gaaf en makkelijk als dit dan in de kleuren zijn die jouw frequentie verhoogt. Je boodschap veel beter overbrengen? Waardoor jij je veel lekkerder in je vel voelt? 

Meld je hier aan om jouw plek te reserveren voor deze gratis masterclass ONLINE (dus thuis vanaf je tablet, computer of telefoon). Je ontvangt dan een mail met de link naar de masterclass. Deze open je vlak voor aanvang zodat je kunt kijken en luisteren.

Ik zie je heel graag woensdagavond!
Liefs,

PS. Nodig gerust je vrienden, moeder, collega's of collega ondernemer uit. Hoe meer vrouwen kleur gaan bekennen hoe mooier we met elkaar ons eigen wereld en vervolgens de wereld om ons heen maken. 
Presentatie door
Ellen Venema

Ik ben jaren geleden begonnen als stylislte en shopte de perfecte outfits voor mijn klanten. Ik had al snel door, ik wil meer! Ik wil die impact en van binnenuit naar buiten toe werken. Het gaat niet om wat je aantrekt. Het gaat om welke fase je bent in je leven. Of je de kleurenergie kunt dragen! Mijn expertise is het lezen van de kleuren die je nu draagt of juist niet draagt en die verbindingen van de kleuren maakt jouw unieke verhaal. Datgeen wat je vertelt met je kleuren zonder woorden. Het geeft je ontzetten veel inzichten en positieve veranderingen in je leven en zelfs je business als je die hebt.  

Een kleurrijke groet,
Ellen 

Tof als je dit webinar deelt!